iliadas photo

HQ CELEBRITY PICTURES OF FAMOUS ACTRESSES, SINGERS, MODELS , ATHLETES & MUCH MORE
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
To Forum μεταφέρεται για καλύτερη παρουσίαση των φωτογραφιών του
σε ιδιόκτητη ιστοσελίδα.
Θα το βρείτε στο

Μοιραστείτε | 
 

 Γεμιστό μπούτι από Αρνάκι με Εστραγκόν και πορτοκάλι.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
jasmir15
Μoderator
Μoderator
avatar

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 13443
Ηλικία : 25
Περιοχή : Στρόβολος Λευκωσία
Χρώμα Ματιών : Μελισσιά
Απασχόληση : Νηπιαγωγός
Reputation : 18
Points : 202118184
Registration date : 18/02/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Γεμιστό μπούτι από Αρνάκι με Εστραγκόν και πορτοκάλι.    Δευ 3 Οκτ - 0:11

Υλικά

2,5 kg από μπούτι αρνιού χωρίς το κόκκαλο
μπέικον
Συκώτι αρνιού
ζαμπόν
50 γρ ψιλοκομμένο εστραγκόν
50 γρ μανιτάρια σε φέτες
ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια
200 ml λευκό κρασί
300 ml ζωμό κρέατος
2 κρόκους αυγών
125 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι


Προετοιμασία


Τρίβουμε με αλάτι το μπούτι και το γεμίζουμε με το μπέικον, το ζαμπόν και το συκώτι.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ° C για 2 ώρες.

Όταν είναι σχεδόν έτοιμο αφαιρούμε το λίπος, προσθέτουμε 50 γραμμάρια ψιλοκομμένο εστραγκόν, 50 g μανιτάρια σε φέτες, το τριμμένο ξύσμα και τον χυμό από 2 πορτοκάλια και 200 ml κρασί λευκό και συνεχίζουμε μέχρι να είναι έτοιμο.

Αφαιρούμε το μπούτι από το φούρνο και σε ένα τηγάνι βάζουμε τα 300 ml ζωμού και ρίχνουμε τους κρόκους χτυπημένους και την κρέμα γάλακτος και φτιάχνουμε την σάλτσα μας.

Σερβίρουμε το πιάτο μας ζεστό.

_________________
Το Χθες πέρασε και δεν ανήκει σε κανένα. Το Αύριο δεν ήλθε και έτσι ανήκει στο Θεό. Το Σήμερα είναι Εδω και ανήκει σε μένα...Ας το ζήσω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://iliadasphoto.grafbb.com/
 
Γεμιστό μπούτι από Αρνάκι με Εστραγκόν και πορτοκάλι.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
iliadas photo :: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ :: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-
Μετάβαση σε: