iliadas photo

HQ CELEBRITY PICTURES OF FAMOUS ACTRESSES, SINGERS, MODELS , ATHLETES & MUCH MORE
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
To Forum μεταφέρεται για καλύτερη παρουσίαση των φωτογραφιών του
σε ιδιόκτητη ιστοσελίδα.
Θα το βρείτε στο

Μοιραστείτε | 
 

 Χοιρινό με μπρόκολο και αμύγδαλα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
jasmir15
Μoderator
Μoderator
avatar

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 13443
Ηλικία : 26
Περιοχή : Στρόβολος Λευκωσία
Χρώμα Ματιών : Μελισσιά
Απασχόληση : Νηπιαγωγός
Reputation : 18
Points : 202118184
Registration date : 18/02/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Χοιρινό με μπρόκολο και αμύγδαλα   Πεμ 12 Ιουν - 7:53

Υλικά (4 άτομα):

500 γραμ. χοιρινό φιλέτο
300 γραμ. μπρόκολο για γαρνιτούρα
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, μαύρο πιπέρι
1/2 cm ρίζα τζίντζερ (πιπερόριζα)
4 κουτ. σούπας λάδι
κόλιαντρο
50 γραμ. ολόκληρα αμύγδαλα ασπρισμένα

Για τη σάλτσα:

1/8 lt ζωμό κότας
3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
2 κουτ. σούπας ξηρό τσέρι
2 κουτ. σούπας κορνφλάουρ

Εκτέλεση:

Αφαιρέστε ότι μεμβράνες και λίπος έχει το κρέας. Κόψτε το στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια κόψτε κάθε κομμάτι σε λεπτές λωρίδες. Αλατοπιπερώστε.
Χωρίστε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και αν χρειαστεί, ξεφλουδίστε τα κοτσάνια και τεμαχίστε τα διαγώνια σε λεπτές φετούλες.
Ξεφλουδίστε και κόψτε το σκόρδο και την πιπερόριζα. Ανακατέψτε καλά τα υλικά για τη σάλτσα.
Ζεστάνετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι μέχρι να κάψει το λάδι. Προσθέστε το χοιρινό και τσιγαρίστε το μέχρι να πάρει χρώμα (περίπου 3 λεπτά). Παράλληλα, τρίψτε λίγο κόλιαντρο πάνω στο κρέας. Μετά απομακρύνετε το κρέας από τη φωτιά, σκεπάστε το και κρατήστε το ζεστό.
Ζεστάνετε 1 ακόμη κουταλιά σούπας λάδι και αφήστε το λάδι να κάψει. Προσθέστε το μπρόκολο, το σκόρδο και το τζίντζερ, ανακατέψτε και τσιγαρίστε τα για 2 λεπτά. Προσθέστε τη σάλτσα και σιγοβράστε για 3 λεπτά.
Προσθέστε το χοιρινό μαζί με το ζουμί του στο μπρόκολο, ρίξτε αλάτι, πιπέρι, κόλιαντρο και αφήστε τα για 3-4 λεπτά (μην τα αφήσετε να βράσουν κι άλλο).
Τσιγαρίστε τα αμύγδαλα στο υπόλοιπο λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρετε σκορπίζοντας τα αμύγδαλα πάνω στο έτοιμο φαγητό.

_________________
Το Χθες πέρασε και δεν ανήκει σε κανένα. Το Αύριο δεν ήλθε και έτσι ανήκει στο Θεό. Το Σήμερα είναι Εδω και ανήκει σε μένα...Ας το ζήσω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://iliadasphoto.grafbb.com/
 
Χοιρινό με μπρόκολο και αμύγδαλα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
iliadas photo :: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ :: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-
Μετάβαση σε: